Buffetmenu I  €37.00/pp

Soep aan tafel geserveerd:
Velouté van bloemkool met spek en kervel
~
Buffet
Vlees van de grill
Malse varkensfilet pur ‘Flandres’
Sappige kippenfilet
Warme kalfscrème met Cognac
~
Vis
Marktverse vis met mosselen, witte wijnsaus met groene kruiden
~
Warme seizoensgroenten
Warme kruidenaardappelen
Verse aardappelpuree
Brood en hoeveboter
~
Dessertbordje ‘Harlekijn’

Buffetmenu II  €41.00/pp
Voorgerecht aan tafel geserveerd
Sappige kip, parmesaan, spek, rucolla, tomaat
OF
Charlotte van gerookte zalm
~
Buffet
Vlees van de grill
Chateaubriand 1ste keus Belgisch wit-blauw
Varkensfilet pur ‘Flandres’
Kalfscrème ‘Albufera’
Kalfsjus ‘Myrtilles’
~
Stoofpotje vis, mosselen, witte wijnsaus, verse groene kruiden
~
Warme seizoensgroenten
Gratin Dauphinoise
Warme kruidenaardappelen
~
Taartenbuffet

Buffetmenu III  €47.00/pp

Voorgerecht aan tafel geserveerd
Grijze garnaal, canneloni gerookte vis
brandade van krab
OF
Carpaccio van rosbief ‘Robbespierre’
~
Buffet
Vlees van de grill
Boterzachte kalfsfilet pur
Chateaubriand 1ste keus Belgisch wit-blauw
Kalfscrème
Kalfsglaçe met rode wijn-bes
~
Vis
Tongrolletjes ‘Normandisch’
~
Warme seizoensgroenten
Gratin Dauphinoise
Verse aardappelpuree
~
Dessertbordje van het huis
OF
Kaasbordje

Steeds inbegrepen

Porselein
Bestek
Servetten
Vaatwas

Buffettafels om het buffet uit te stallen