Skip to content
Warm & Koud Buffet
Vlaams buffet €36.00/pp
- Kaasplank
- Tomaat grijze garnaal
- Frikadellenkoek met gepickelde bloemkool
- Boerenpaté met konfituur, rozijnen en noten
- Aardappelsla met ham en gekookt ei
- ~
- Verse dagsoep met balletjes
- ~
- Koninginnehapje
- Rundsstoverij in bruin bier
- Gehaktballetjes in tomatensaus
- Noordzeevis met mosselen in Tripelsaus
- Gegratineerd witloof
- Hutsepot van groenten
- Stamppot
- Kruidige aardappelen
- ~
- Appeltaart
- Rijstpap
- Chocomousse
Klassiek Frans-Belgisch €42.00/pp
- Kaasplank
- Tomaat grijze garnaal
- Gerookte Noordzeevis, snipperui, groene kruiden
- Boerenpaté met rozijnen en noten
- Kip in hoevekaasdressing met spek
- Frisse aardappelsla met ham en gekookt ei
- ~
- Vlees van de Grill
- Chateaubriand 1ste keus Belgisch wit-blauw
- Malse varkensfilet pur ‘Flandres’
- Begeleidende warme sauzen
- Gebakken champignons
- Ratatouille
- ~
- Franse vispan ‘Dugléré’
- Verse aardappelpuree
- Gratin Dauphinoise
- ~
- Dessertenbuffet
Duits buffet €37.00/pp
- Kaasplank
- Augurkensalade
- Ajuinsoep met kaas
- Paté van het Zuidwesten
- Gerookte forel met Elzasser-macaroni
- Aardappelsla met ham en gekookt ei
- Bloemkoolsalade met kalkoenham
- Brood en hoeveboter
- ~
- Duitse goulash
- Ribbetjes uit de oven
- Gegrilde braadworsten
- Vers gebakken gehaktballetjes
- Verse warme Jagersaus
- Warme kalfsjus met rode wijn en graanmosterd
- Zuurkool
- Spekpatatjes
- ~
- Appelstrudel met vanillesaus
Italiaans Buffet €46.00/pp
- Italiaans fijne vleeswaren en kazen
- Verschillende salsa’s en pesto’s
- Ciabatta en pain bagnats
- Tomatenmix met mozzarella
- Gemarineerde olijven
- Gevulde mini-wraps
- ~
- Minestrone
- ~
- Gegrilde kalfsfilet pur
- Gegrilde kippenfilet
- Warme Milanese-saus
- Warme kalfscrème ‘Vermouth’
- Verse lasagne ‘Verdura’
- Tortellini ‘Nage van scampi’
- Italiaanse gratinaardappelen
- Warme seizoensgroenten
- ~
- Tiramisu
Steeds inbegrepen
- Porseleinen borden
- Inox bestek
- Servetten
- Vaatwas